3 gedumpte Sint Bernards , TYSON OOK GEPLAATST

In deze mand kunt u alle sintjes die via het forum een gouden mandje hebben gevonden terugvinden.

3 gedumpte Sint Bernards , TYSON OOK GEPLAATST

Berichtdoor Hilje » 25 nov 2013 10:13

In het asiel van Animaltrust ( Belgie ) zitten nu nog 2 Sint Bernards ( broer en zus)
http://www.animaltrust.be/AT_baasjegezocht.htm

Sahan en zus Beethoven zijn geplaatst ,nu Tyson nog !!


TYSON reu

[url]Afbeelding[/url]

[url]Afbeelding[/url]
Geslacht: Reu - gecastreerd
Geboren: 10-8-2008
Formaat: Heel groot
Keuring: Gechipt, gevaccineerd, ontwormd, ontvlooid

Kan bij honden:
Kan bij katten:
Kan bij kleine kinderen:
Kan bij grote kinderen:
Kan mee met de auto:
Kan alleen thuis zijn:

Info van de vorige eigenaar:
Is zindelijk. Heeft geen medische problemen. Is nog nooit geopereerd of ziek geweest. Trekt matig aan de riem. Is niet naar de hondenschool geweest. Liep nooit los tijdens wandelingen. Speelt graag met andere honden. Valt niet uit naar andere honden. Apporteert niet graag. Zwemt graag. De hond heeft geen verdedigings-, aanval- of pakwerkopleiding gevolgd. Leefde samen met 6 honden. Overdag leefde de hond in een buitenkennel, ’s nachts sliep de hond in een tuinhuis. Is graag alleen buiten. Is onrustig in huis. Is niet wagenziek, is rustig in de auto. Bijt niets kapot en blaft of jankt niet onnodig. Probeert niet te ontsnappen. Springt niet over de omheining van 2m. Waakt. Is niet bang van vreemde mensen. Kreeg korrels om te eten. Heeft geen baknijd. Is nog nooit agressief geweest. Hebben de hond afgestaan wegens scheiding op 16-11-2013.

Info van het asiel:
Meer info volgt als hij wat langer bij ons is.Meer info over de adoptie:
Bent u geïnteresseerd in één van onze dieren, bel ons dan de avond ervoor of op de dag zelf dat u wil komen kijken op het nummer (0032) (0)498 66 80 80 om een afspraak te maken. Wij reserveren namelijk geen honden voor meerdere dagen. Het gebeurt te vaak dat ze dan te lang blijven zitten of hun kans op adoptie missen. Elke dag in het asiel is er één teveel. Breng alle leden van het gezin mee om kennis te maken met de hond. Breng ook uw eigen hond(en) mee, zodat u kunt zien of het klikt. Wij zijn bewust maar een klein asiel om zoveel mogelijk met elke hond bezig te kunnen zijn. Wij slapen géén honden in en steriliseren of castreren alle dieren. Daarom kunnen de adoptiekosten wat hoger zijn dan ergens anders. Adoptiebijdrage voor een hond jonger dan 6 maanden is 300 €, tussen 6 maanden en 1 jaar is 250 €, tussen 1 en 10 jaar is 190 € en ouder dan 10 jaar is 100 €. In deze bijdrage inbegrepen: castratie/sterilisatie, vaccinaties, chip, Europees Paspoort, ontworming en vlooienbehandeling. De chip wordt door ons geregistreerd op uw naam. Er is bij ons een winkeltje waar de voeding die de dieren nu krijgen en alle basisbenodigdheden verkocht worden. Het is aan te raden om 1 zak voeding te kopen zodat er thuis eventueel rustig kan omgeschakeld worden. U kan bij ons betalen met bancontact. Honden die al een tijdje bij ons verblijven, krijgen wekelijks gehoorzaamheidstraining. U kunt hier gerust voldoende tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen. Wij geven geen dieren mee op proef, tenzij er nog andere dieren aanwezig zijn in huis. Wij zijn van mening dat u voluit voor een asieldier moet gaan en voor eventuele problemen tijd en geduld moet opbrengen om deze op te lossen. Als u een hond adopteert, hou dan rekening met een aanpassingsperiode van 6 maanden, dat is het minste wat u het dier verschuldigd bent. Tenslotte zou u met een pup ook zoveel geduld hebben. Wij blijven ter beschikking mochten er zich na de adoptie problemen voordoen. De reden om de dieren te steriliseren of castreren is uiteraard het verbod om te kweken met asieldieren maar het is zeker ook beter voor de gezondheid van uw huisdier. Bij teefjes is er geen kans meer op baarmoederontstekingen, baarmoederkanker, melkkliertumoren en zo meer. Bij reuen vermindert de drift, dominantie, wildsproeien, uitbreken, prostaatproblemen waaronder ook kanker. En uiteraard vermijden van ongelukjes. Er zijn al genoeg thuisloze honden op de wereld.
Avatar gebruiker
Hilje
Moderator
 
Berichten: 6555
Geregistreerd: 04 okt 2008 20:46

Re: 3 gedumpte Sint Bernards ,nog 2 te plaatsen TYSON

Berichtdoor Hilje » 25 nov 2013 10:19

Kontaktgegevens:
VZW Animal Trust
Geerbosstraat 1
9090 Melle
Oost-Vlaanderen


(0032) (0) 498 66 80 80
info@animaltrust.be


Openingstijden: OPENINGSUREN Maandag: Gesloten Dinsdag tot en met vrijdag: 15-17u Zaterdag en zondag: 13-17u Adopties en afstanden ook mogelijk op afspraak buiten de openingsuren. U kan bij ons betalen met bancontact. Wij zijn gesloten op feestdagen tenzij het anders vermeld is. Tijdens de openingsuren kan u steeds vrijblijvend onze honden een plezier doen met een wandeling! Gelieve voor de rust van onze honden en onze privacy de openingsuren te respecteren.
Telefonisch bereikbaar: Telefonisch elke dag bereikbaar tussen 10 en 20u, behalve op maandag.
Avatar gebruiker
Hilje
Moderator
 
Berichten: 6555
Geregistreerd: 04 okt 2008 20:46


Keer terug naar Geplaatste Sintjesmand

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast