winterwandeling B.S.B.C

Wil je eens afspreken om te wandelen? Of weet je een goeie wandeling?

winterwandeling B.S.B.C

Berichtdoor Jessy » 30 sep 2014 21:45

Winterwandeling in Buggenhoutbos “Galloway”-editie
Op zondag 30 november is er opnieuw de mooie natuurwandeling in het Buggenhoutse bos. Na het succes van vorig jaar, kiezen we ook deze keer een nieuwe route.
Dit 190 hectare groot gemengd loofbos situeert zich in het Oost-Vlaamse Buggenhout. Zijn locatie laat de provincies Antwerpen, Brabant en Oost-Vlaanderen elkaar raken. Sinds dit jaar heeft het bos twee nieuwe vaste bewoners. Showbizz Bart en minister Mieke Shauvliege zijn meter en peter van twee indrukwekkende Galloway runderen die tijdens de wandeling te bewonderen zijn.
Om 13u30 wordt er verzameld op de parking van Buggenhoutbos. GPS gebruikers: Kasteelstraat 189, 9255 Buggenhout. Tegenover de boskapel en rechts van taverne “de groene wandeling” bevindt zich het verzamelpunt.


We starten de wandeling om 14u00 zodat we eerst nog van een kleine opwarmer kunnen genieten. Daarna vertrekken we samen voor een lange wandeling (+/- 1 uur). Onderweg kan er gekozen worden voor de kortere route (+/- 40 min.) indien de botten en spieren van onze tweebenige en viervoetige deelnemers niet meer van de jongste zijn.
’s Avonds kunnen alle deelnemers facultatief in “Gasthof Küssnacht” aan de rand van het bos iets eten. Er wordt door Daisy uit het VT4-programma “Komen eten” voor gerechtjes gezorgd voor ieder wat wils aan plattelandsprijzen, lekker en niet duur!
* Praagse snitsel met een gratin van aardappel en gruyere kaas met krokante boontjes : 16,00 €
* Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en een bittere witloofsalade en pommes duchesse : 21,00 €
* Koolvishaasje met krokante spekjes en een zachte ouree van prei : 19,00 €
* Pasta met boschampignons en gebakken kipfilet met kruidenkaas : 17,00 €

Vorig jaar was de grote opkomst een opsteker voor de organisatie en we hopen ook deze keer op jullie komst! Wij kijken uit naar een leuk samenzijn met vrienden en sinten.
Voor de leden is de wandeling gratis (avondeten is niet inbegrepen), voor niet-leden wordt een bijdrage van €2.5 gevraagd per persoon.
Gelieve in te schrijven via e-mail voor 15 november 2014 met de vermelding van het aantal deelnemers (volwassenen, kinderen en honden) en of je ’s avonds mee gaat eten en wat je keuze is. Laat snel iets weten, voor het avondeten dienen we de plaatsen op voorhand te reserveren. Op dit adres kan je inschrijven: jessy.pieters@telenet.be
Afbeelding
Avatar gebruiker
Jessy
Slungelige Puber
Slungelige Puber
 
Berichten: 236
Geregistreerd: 06 jun 2007 20:56
Woonplaats: Buggenhout

Keer terug naar Op wandel

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast